Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/72 | F-35A Turkish Airforce | Italeri | Bahadır Saraç
Kanpiye tint uygulandı, bunun için 5 damla şeffaf duman, 2 damla şeffaf sarı, 1 damla şeffaf kırmızı ve 15 damla tinerden oluşan bir karışım yaptım. Bu karışımı kanopiye 3 kat halinde uyguladım, ilk iki katı sisleme şeklinde ve üçüncü kat ıslak olarak uygulandı. Daha sonra kanopiyi AK Gauzy solüsyonuna batırdım ve kurumasını bekledim.

[Resim: 8T4zrlt.jpeg]

Ardından jet nozülünü boyadım bunun için Vallejo metal serisini kullandım hem AB hazır hemde birbirleriyle karışabiliyorlar. 4 damla gun metal ve 1 damla pale burnt metalden oluşan karışımı parçanın üstüne uyguladım.

[Resim: kuDyabx.jpeg]

Günün son adımı olarak, kanopi siyaha boyandı ve elimdeki stokları bitirmek amacıyla ufak yerlerde kullandığım vallejonun parlak poliüretan verniği ile verniklendi.
Ardından Mr. mark setter solüsyonu  dekal uygulanacak alana sürüldü ve dekaller uygulandı. dekal uygulamasından sonra koltuk, kokpite montajlandı, dekaller Mr. mark softer ile yumuşatıldı ve mat vernik için kurumaya bırakıldı.

[Resim: K6HALic.jpeg]
Bahadır SARAÇ | Scalefront

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/72 | F-35A Turkish Airforce | Italeri | Bahadır Saraç - Yazar: scalefront - 27-July-2026, 20:03

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi