19-May-2026, 19:31
(17-May-2026, 18:42)Waldorf yazdı:(24-April-2026, 07:00)Waldorf yazdı: Panel çizgileri dışa detay sanırım. Yerinde olsam onları içe detaya çevirirdim. Ölçek küçük Biraz da derin de yapardım. ama dikkat geniş değil derin dedim
Dar sokaklarda eşşekler kovalasın seni... adam beni özellikle görmezden geliyor yaw..
Taaaaaa en başınan söyledimya ben....
dymo bant'ın gelinceye kadar çift taraflı banda yapıştırılmış asetat da yardımcı olur...
ahhhh ahhh temu olsaydı... Çok güzel üstünde cetve vari çizgileri olan bantlar vardı...
bu fotoğraflar çok acımasız olabiliyor. Boyanmamış ve boya taşmaları olan yerler olduğundan çok daha bariz görünüyor.
kokpiy yan detaylar düşündüğümden iyi durmuş.
gösterge panelindeki altimetrenin yeri yanlış olmuş...
resimlere bu kadar dijital zom girme çok grenli oluyor. Tripo kullanmanda ve terli terli soğuk su içmemende fayda var.
Sende şu yaylı mandalların / sabitleme kıskacının modelin yüzeyinden kayıp tutmamasına sinir oluyor musun? O turuncu modelin yüzeyine değen parçasına zımpara kağıdı yapıştır.
Heeeeeee... (Angaralılar anlar.
)Yaw görmezden geldim. Ben başka şeyden bahsediyon sandım. Tamam anladık.
Çift taraflı bantlar çok kalın. Beyaz olanları diyorsan onlar yapıştığı yerden çıkmıyor. (poliüretan sanırım). Şeffaf olanlar da çok kalın ve esnek. Kontrol zor. Önce gelen dymo bant inceydi. Vinil ve plastik olanları varmış. Vinil de esnekmiş. En iyisi plastik olanlar. Onlarda istedim. Et kalınlığı yeterli ve çok rijit. Gelince uygulama resmini atarım.
Koltuğun o haline bakma. Revell'e göre gövde çok dar oldukça yonttum ve anca yerine oturdu. O taşmalar boyasız yerler hak getire...
Yan paneller benim de hoşuma gitti. Ama biraz daha derin yapacağım sonrakini. Yıkama istediğim gibi olmadı.
Gösterge panelindeki altimetreyi nerden görüyon ya. Git Revell'e söyle. Ben koymadım onu.
Dijital zoom falan da yapmadım valla. Bildiğin telefondan düz çekim yaptım. Olsun acımazsız olsun faydalı...
Mandallar çok sorun oluyor evet. Ama kaçırmayacak yerlerden sıktırdım. Hem gerekirse zımpara kağıdını uygularım iyi fikir.

![[Resim: apz5wrh.png]](https://i.hizliresim.com/apz5wrh.png)